Bo i Madrid

Under denna rubrik kommer vi att samla alla podcaster som handlar om hur det är att leva och bo i Madrid. Dessutom kommer vi under denna rubrik att placera podcasts om sevärdheter och platser i Madrid. Framförallt kommer det att finnas podcasts om hur det är att leva som gäststudent och bo i Madrid. Och följaktligen också om hur det är att studera på gymnasiet utomlands, på Colegio Escandinavo i Madrid.

#003 – Estudiantes en Madrid
Tre utbytesstudenter berättar om sina erfarenheter från gymnasiet i Madrid. Bland annat berättar de hur det är att leva i en värdfamilj och studera i Spanien.
Klicka här för att lyssna!
Klicka här för arbetsmaterial!

#008 – Vivir en España
Några elever från Colegio Escandinavo i Madrid berättar om hur det är att bo och leva i en värdfamilj i Madrid. De berättar om hur det känns att bo hos en ny familj i Spanien, skillnader gällande kultur, språk, mat mm. Vidare så delar de med sig av sina personliga upplevelser och erfarenheter som utbytesstudenter.
Klicka här för att lyssna!
Klicka här för arbetsmaterial!

#011 – Vivir en una familia espanola
Några studenter berättar om hur det är att lämna familjen i Sverige och bo hos en spansk familj i Spanien. Bland annat så intervjuar de en ”värdmamma”, en spanjorska som öppnar upp sitt hem för skandinaviska utbytesstudenter i Madrid.
Klicka här för att lyssna!
Klicka här för arbetsmaterial!